Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Soap Slice City και βουτυρωθείτε ελεύθερα..


Γεια σας

Είναι κάποιες εταιρίες όπως η σημερινή που με βάζουν στην διαδικασία να χρησιμοποιώ τα προιόντα τους με πολύ πάθος και ανυπομονησία κάθε φορά που βγαίνω από το μπάνιο μου όπως η σημερινή που θα σας γνωρίσω ευθύς αμέσως.


Η εταιρία χειροποίητων προιόντων περιποίησης Soap Slice City που εδρεύει στην Αγγλία στο ανατολικό Sussex με μεγάλη ποικιλία από σαπούνια,βούτυρα σώματος, βόμβες μπάνιου,αφρόλουτρα,lotion bars και πολλά άλλα χρησιμοποιεί τα αγνότερα υλικά βούτυρα και έλαια, σύμφωνα πάντα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές κατασκευής καλλυντικών.
Με κέρδισε αμέσως και δεν θα κρύψω τον λόγο.Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες και θα αντιληφθείτε ακριβώς για τι προιόντα μιλώ..

 
Έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί με την δεύτερη ήταν εξάρτηση!!
Τέτοια ζουζουνοπροιόντα είχα καιρό να δω σε ράφια ή ξένα site.Η υπεύθυνη της εταιρίας χωρίς δεύτερη σκέψη μου πρότεινε τον οπτικό θαυμαστό μου να τον καταλάβω καλύτερα όταν θα είχα στα χέρια μου κάποιο από τα προιόντα της και μέσα σε λίγες μέρες αυτό έγινε πραγματικότητα.Το πακετάκι ήρθε με το ταχυδρομείο και μοσχοβολούσε πριν καν το ανοίξω.Και η αποκάλυψη!!!
 
Whipped Body Butter
 
Χτυπημένο βούτυρο σώματος με άρωμα Κεράσι.
Είναι από τα πιο μαλακά βούτυρα σώματος που δοκίμασα ποτέ μου με βασικά συστατικά το βούτυρο Καριτε το έλαιο Καρύδας και το έλαιο Αβοκάντο κάνει μια επιδερμίδα πραγματικά βελούδο.Για το άρωμα τι να πω??Μάλλον δεν θα μπορέσω να σας το μεταφέρω μιας και είναι το εντονότερο άρωμα Κεράσι που έχω μυρίσει σε καλλυντικό. Καταπληκτικό!!Φανταστείτε άγρια Κεράσια να βράζουν καθώς τα φτιάχνετε μαρμελάδα.Θέλεις απλά να τα φας!!
Φυσικά δεν θα βρείτε ίχνος parabens και συντηρητικών μιας και όλα τα προιόντα της εταιρίας είναι 100% φυτικά απαλλαγμένα από χημικές ουσίες.Το συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί ποιότητα και άρωμα απογειώνουν το βούτυρο αυτό και με βάζουν να το κατατάξω στα κορυφαία της συλλογής μου.
ΤΙΜΗ €7,22   για 180ml προιόντος
 
 
Και μετά την μαγεία του Κερασιού ας περάσουμε στα δικά μας.Έχω παρατηρήσει μια έξαρση το τελευταίο διάστημα και παντού ξεφυτρώνουν νέα blogs.Καλά γίνετε ότι γίνετε αλλά πιστεύω ότι όλο αυτό είναι απόηχος της ανεργίας.Καλά ακούσατε.Υπάρχει τρελός ελεύθερος χρόνος και οι κοπέλες βλέπουν τις υπόλοιπες και ζηλεύουν.Οκ λογικό το βρίσκω και όλα καλά αλλά αν μιλήσω από την πλευρά της εταιρίας,πόσα δωρεάν προιόντα να στείλουν οι καημένες όταν δεν βοηθάμε και εμεις να αγοράσουμε κάτι?
Υπήρξε κοπέλα που ζήτησα να καλύψει τουλάχιστον τα μεταφορικά και ούτε καν απάντησε.Τραγικό.Θέλουμε τσαμπέ για ένα ποστ που θα το δουνε μόνο 50 άτομα (μιας και προ μηνός δημιουργήσαμε το blog μας)αλλά μην είμαστε και αχάριστες.Συγνώμη βρε παιδιά για όλο αυτό αλλά είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει.Ξέρω ότι δεν υπάρχουν χρήματα για αγορές αλλά να υπάρχει και μια ευγένεια όταν παρακαλάμε για το τζάμπα και φτιάχνουμε ένα blog για αυτόν και μόνο τον λόγο.
 
 
Σας φιλώ...    
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου